Термо Аутомейшън ООД

РЕШЕНИЯ ЗА КОНТРОЛ И АВТОМАТИЗАЦИЯ В СГРАДИ

Универсалният дисплей с многоезична поддръжка

Новини

Декември 2010г.

Термо Аутомейшън успешно завърши няколко проекта с Dixell iPro. Фамилията контролери се доказва като гъвкаво и функционално решение с много възможности на конкурентна цена. .

 

Декември 2009г.

Термо Аутомейшън успешно стартира първия проект с iPro при новия ритуален дом в кв. Бояна. Контролерът управлява три вентилационни инсталации и котелна инсталация. Въведен е икономичен ЕКО режим за вентилациите, позволяващ минимални разходи за вентилация на помещенията през преходните сезони и ниски емисии на въглероден диоксид. Програмирано е двуезично меню на графичния дисплей.

 

Юни 2009г.

Термо Аутомейшън премина през обучение за създаване и програмиране на приложения за новите свободно-програмируеми контролери на фирма Dixell® от фамилията iPro.

Тези контролери се различават значително от популярните на пазара контролери за автоматика по това, че са базирани на мощен 200MHz ARM9 процесор, работещ под операционна система Linux, който е обграден с входно-изходен интерфейс. Подобно решение позволява директна Ethernet връзка, поддръжка на няколко интернет сайта, а също и удобен USB порт, чрез които например софтуерът на приложението може да се опреснява дистанционно или на място от неквалифициран персонал, а също дистанционно или локално да се свалят log файлове от контролера и да се анализира работата на системата за управление и управялваните съоръжения. Контролерът позволява и лесна реализация на GSM известяване и управление, управление и мониторинг на подчинени устройства и др.

В допълнение към функциите на контролера се предлага графичен 240x96 пиксела дисплей с 8 бутона, който е напълно програмируем и заедно с възможността да поддържа многоезичен интерфейс е изключително потребителски ориентиран.

 

 

 

 

Фамилията контролери iPro

Универсалният дисплей с многоезична поддръжка и анимирана графична визуализация — примерен екран