Термо Аутомейшън ООД

РЕШЕНИЯ ЗА КОНТРОЛ И АВТОМАТИЗАЦИЯ В СГРАДИ

Предлагани услуги

Системите за контрол и автоматизация (КИП и А)  са неразделна част от системите за централна климатизация. Ако ви предстои да климатизирате сграда или предприятие, свържете се с нас, за да ви предложим най-подходящото за вас решение, съобразено с вашия бюджет и изисквания.

За повече информация:

Изграждане на системи за контрол и автоматизация (КИП и А)

Както всяка механична и електрическа система, системите за контрол и автоматизация изискват периодична поддръжка, за да се предотвратят както евентуални проблеми, така и неефективна работа, водещи до увеличени разходи за експлоатация.

За повече информация:

Поддръжка и ремонт на системи за управление

Ако се притеснявате, че вашата система за централна климатизация не работи добре, комфортно и ефективно, свържете се с нас, за да проверим как може да бъде оптимизирана тя и да повишим комфорта в сградата, да намалим сметките ви за енергия и да улесним техническата поддръжка на място.

За повече информация:

Оптимизация на съществуващи системи за управление

Когато трябва да се климатизират малки помещения, жилища и малки офиси, често използването на самостоятелен климатизатор тип сплит е най-изгодното като инвестиция и сред най-икономичните като разход на енергия решения за климатизация и отопление. Правилният му монтаж обаче е изключително важен, за да може да ви върши работа дълго време.

За повече информация:

Доставка и монтаж на климатизатори тип сплит за домове и малки офиси